03 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


За днес не се захващайте с нищо ново и особено важно, ако е възможно, защото ще има много голям интервал на Луна без курс. От 08.16 ч. – 16.16 ч. ще е време на голяма разсеяност и ниска ефективност, положените усилия няма да дават добър резултат.

Ако ви се налага все пак да работите, бъдете особено внимателни и проверявайте резултатите, има опасност от допускане на големи грешки.

Довършете си започната работа от предходните дни и правете само най-необходимото.

Когато на небето звездите си почиват, а точно това се получава, когато Луната е без курс, т.е. не сключва мажорни аспекти с останалите планети, тогава трябва да си почиваме и ние, защото положените усилия обикновено са напразно. Водените разговори – също се оказват несъстоятелни, обещаното – не си изпълнява и т.н.

Динамичната част на деня започва с навлизането на Луната в Скорпион след 16.16 ч., като много бързо ще ни се припомни за всички отложени и спешни ангажименти и задължения.

До края на вечерта ще трябва да се съобразявате с капризи, нетактично поведение и обидчивостта на околните.

За четвъртък аспектите ще са напрегнати, но непременно трябва да се придвижат спешни плащания и други наложителни дела, които не търпят отлагане. Луната в Скорпион е голям катализатор на всички наболели проблеми. До петък на обяд е добре да се приключи с някои от тях.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.16 ч. – 16.16 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв