03 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава позитивното влияние на аспектите от вчера. Очаква ни успешен, продуктивен ден.

До 13.30 ч. Луната ще бъде все още в Телец и това ще даде възможност успешно да се разрешат редица финансови въпроси.

След 13.30 ч. Меркурий навлиза в Близнаци и дава голямо ускорение и движение на информативния поток. Незабавно откликвайте на предложения и нова информация, която още в следващите дни ще се окаже много полезна.

Може да попаднете в по-напрегнати ситуации, особено в общуването и обмяна на информация от 13 до 14.30 ч. Внимателно проверявайте в този интервал пари и документи.

Не отговаряйте на провокативни реплики и не си губете времето с чужди житейски сценарии, фокусирайте се само върху най-важното, което засяга именно вас.

В 13.49 ч. Меркурий преминава в Риби до 4 март, когато поради своето ретроградно движение, което ще бъде от 17 февруари до 10 март, отново ще се върне във Водолей до  16 март. От 16 март до 11 април Меркурий отново ще бъде в Риби. Това няма да е подходящ период за активна и напориста работа. Ще трябва да се полагат повече усилия, за да може да се преодолее по мечтателната и творческа природа на Меркурий в Риби. Това ще бъде много подходящ период за всички, които имат по-свободни и творчески професии, на които е нужно повече въображение, интуиция и вдъхновение. За медици, психолози, консултанти и всички творчески професии това ще бъде благодатен период.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!