03 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Предстои ни важен, приключващ ден преди да настъпи новолунието и слънчевото затъмнение на 4 декември. Утре настъпва новолуние в 13-тия градус на Стрелец.

Затова днес трябва да се проведат важни действия, за да може да се започне спокойно новият лунен месец.

Първата половина на деня е неефективна, от 07.24 ч. – 14.14 ч. имаме Луна без курс. Но и в този период може да се свърши много полезна работа. Например е добре да приключите с неща, които не искате повече да се завръщат в живота ви.

Целият ден е благоприятен за подреждане на околното пространство, почистване и изхвърляне на ненужни вещи.

Нищо ново не започвайте, не обмисляйте и не споделяйте.

Бъдете много предпазливи и към нови предложения, както и към новите хора, които точно днес навлизат в живота ви.

Взаимоотношенията с тях ще носят силен кармичен отпечатък. Още повече утре има и слънчево затъмнение, което засилва кармичната съставляваща.

Също така много внимавайте и във взаимоотношенията, защото ако с някой се разделите или скарате днес, то може да се окаже, че е завинаги и никога да не можете да си оправите отношенията.

ЛУННА ДИЕТА ПО НОВОЛУНИЕ!

Време е да се помисли и за здравето. Ако днес от сутринта започнете лунната диета, ще се освободите от много токсини и ще може да свалите поне един излишен килограм или задържана вода в организма. Сега тялото се пречиства леко и спонтанно. Продължете с диетата поне до утре на обяд или утре до края на деня. Който има опит в гладуването може да бъде само на течности. За всички останали, премахнете тежките и трудно смилаеми храни и непременно премахнете всички храни от животински произход.
Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.24 ч. – 14.14 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел