03 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Наблюдавайте днес за всичко, което усещате, че вече е отживяло. Някои от очакванията ви от последните два месеца няма да са се оправдали. Независимо дали те са се отнасяли към партньорства, работа или ново обучение.

Позволете си лукса да се освободите от илюзиите. Ако не се чувствате комфортно потърсете нов подход или просто си пренасочете усилията в друга посока.

Добрата новина е, че през следващите две седмици ще си изясните подобни неща.

Денят е ползотворен и благоприятен. С повече настроение и енергия ще бъде първата половина на деня. От сутринта до 14 ч.

Следва кратък интервал на напрегнато взаимоотношения и раздразнителност от 14 до 16.30 ч., вечерта равновесието отново се възстановява.

До края на деня е подходящо време за хармонизиране на отношенията с близки и приятели. Чудесно време за творческа работа и дейности, за които се изисква интуиция и художествен подход.

За утре не си назначавайте делови срещи и важни ангажименти в интервала от 12.30 до 15 ч., защото времето няма да е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв