03 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продуктивната част на деня започва след 9.12 ч. Луната навлиза в Риби и активира вълна от емоции. Денят е наситен и много показателен за бъдещите отношения.

Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, отлично време за анализ, обучение, преговори, оформяне на документи, уточняване на параметри и ангажименти. Нараства убедителността, творческата сила, усета към финансите.

Венера и Марс също са в хубав аспект, което засилва харизмата и сексуалното влечение, приятелските и любовни отношения се активизират. Флиртът ще дава бързи и удовлетворителни резултати, посланията ще бъдат чути и правилно разбрани.

Днес и утре са добри дни за подобряване и доразвиване на отношенията, както в личен, така и в професионален и бизнес план.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 09.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв