03 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме много динамично и напрегнато новата седмица. Може да усетите силно психическо натоварване от всичко, което ви обкръжава. Внимавайте при шофиране и боравене с инструменти и машини.  В семейството може да възникнат бързо конфликти. Жените трябва да са по-деликатни и отстъпчиви, за да се избегнат усложнения.

Слънцето е в нехармоничен аспект с Марс. Внимавайте с началници, преподаватели и други авторитети, бързо може да възникнат противоречия с тях.

Особено от сутринта до 10 ч. гледайте да не взривявате това, което сте постигнали до момента.

Добрата новина е, че може да се използва войнствената и конфликтна енергия на Марс, за да се свърши полезна работа. Не се заседявайте дълго на едно място и не отлагайте повече належащата работа.

Напомняне: На 3 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 4 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    4 декември    и ще излезете от поста на   5  декември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  20:17-21:56 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!