03 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес очакваме приятни изненади от планетата на любовта, партньорствата, творчеството – Венера, която е в хармоничен аспект с Уран. В такива дни, дори и да има други напрегнати аспекти, все нещо приятно ще излезе на повърхността и ще ни зарадва.

Това може да се окаже както спонтанно приятелство и любов от пръв поглед, така и удачно предложение за работа, бизнес, както и възможност да си увеличите финансите, защото Венера управлява договорите и финансите, активизира потока на джобните пари.

Когато се появи такава приятна възможност, много недейте да отлагате, веднага действайте и се възползвайте. Като не забравяте да се зарадвате и да благодарите, това е важно, за да продължи този поток на изобилието.

Луната е в Близнаци, контактите ще са активни, но където видите, че са дистанцирани и „хладно сковани“, недейте да упорствате.

Да се внимава на тема общуване, защото все още планетата на комуникациите, клиентите, търговията и транспорта – Меркурий е в напрегнати аспекти. Като утре – ще се разгърне още по-отчетливо. Да се внимава при шофиране днес и утре.

Напомняне: На 4 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 5 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 5 август , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 5 август и ще излезете от поста на 6 август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел