03 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 12° на Водолей, точната фаза настъпва вечерта в 19 ч.

Очаква доста напрегнат и енергетически труден ден. Това пълнолуние е доста разрушително и опасно. Уран и Марс две планети с непредсказуем и конфликтен характер са в негативни аспекти в този ден. Ако можете стойте далеч от всякакви напрегнати, нехармонични и провокативни действия и ситуации. Не си навличайте доброволно неприятности.

Днес е по-добре да не експериментирате в нищо, странете от  конфликтни ситуации, защото напрежението може неконтролируемо да ескалира. Неподходящ ден е за разговор със съдружници и началници, не поставяйте сега своите искания, няма да бъдат възприети адекватно, няма да постигнете удовлетворителен и  положителен резултат.

От сутринта до вечерта, аспектите на небето са много напрегнати и ще предизвикват раздразнение и неадекватни агресивни реакции , които бързо може да ескалират в нежелана посока.

Вечерта след 18 ч. до 7 ч. сутринта на 4 август ще има важни послания в любовните, приятелските и партньорските отношения. Не очаквайте реални събития, следете за знаци, за вашето настроение и мисли. Така ще можете да се ориентирате в предстоящите тенденции за следващите две седмици.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!