03 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 12° на Водолей, точната фаза настъпва вечерта в 19 ч.

Очаква доста напрегнат и енергетически труден ден. Това пълнолуние е доста разрушително и опасно. Уран и Марс две планети с непредсказуем и конфликтен характер са в негативни аспекти в този ден. Ако можете стойте далеч от всякакви напрегнати, нехармонични и провокативни действия и ситуации. Не си навличайте доброволно неприятности.

Днес е по-добре да не експериментирате в нищо, странете от  конфликтни ситуации, защото напрежението може неконтролируемо да ескалира. Неподходящ ден е за разговор със съдружници и началници, не поставяйте сега своите искания, няма да бъдат възприети адекватно, няма да постигнете удовлетворителен и  положителен резултат.

От сутринта до вечерта, аспектите на небето са много напрегнати и ще предизвикват раздразнение и неадекватни агресивни реакции , които бързо може да ескалират в нежелана посока.

Вечерта след 18 ч. до 7 ч. сутринта на 4 август ще има важни послания в любовните, приятелските и партньорските отношения. Не очаквайте реални събития, следете за знаци, за вашето настроение и мисли. Така ще можете да се ориентирате в предстоящите тенденции за следващите две седмици.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел