03 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Първите три дни след новолунието винаги са белязани с голяма активност. Слънцето е в Лъв и засилва още повече желанието за самоутвърждение и изява.  Новолунието от 1 август подпомогна да се преодолее колебанието и неувереността.

Днес ни очаква  активен ден, в който може да се свършат голямо количество полезни неща. Луната е в Дева и ще ни прави прилежни, търпеливи, трудолюбиви, но и малко дребнави и мърморещи. Постарайте се да не влезете в придирчивата и критикуваща фаза на Девата, дори да сте прави в изискванията си.

Особено внимателни бъдете в часовете от 13.30 – 16.30 ч., не затъвайте в подробности.

Важни са вечерните часове от 17-19 ч., защото ще получите важна информация и правилни прозрения за наближаващите 2 седмици.

Ако искате да придвижите делата си дори в почивните дни, постарайте се днес да се фокусирате максимално, защото утре почти цял ден имаме отново Луна без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв