03 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец, време е да се заемем с нещо конкретно и да го доведем докрай. Време е за сериозни крачки по посока на изпълнение на желанията. Макар и почивен ден, днес ще се създаде възможност за полагане начало на нов период или нова инициатива. Днес и утре Луната в Телец,   това са добри дни за повишаване на доходите и намиране на добре платена работа.

Ще бъде активен ден, наситен с много разговори, движение и дори кратки пътувания в рамките на почивния ден.

Меркурий и Слънцето  са в точен съвпад в 14-тия градус на Овен. Този аспект ще създаде голямо оживление и ентусиазъм, но същевременно носи и напрежение, суетене и прахосване на силите за дребни и ненужни неща. Бъдете осъзнати за какво си изразходвате ценното време и внимание.

Внимателно си подбирайте днес заниманията, не си разпилявайте енергията, защото денят може да премине в безкрайни безплодни разговори и обсъждания и вечерта може да се окажете с главоболие и нервно напрежение.

Особено внимателно си съхранявайте силите и ограничавайте общуването след 19.30 ч., защото може да възникнат неприятни конфликти от съвсем дребни на глед неща.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.