03 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От 8.25 ч. до 11.14 ч. е време на разсеяност, неопределеност и ниска ефективност, защото Луната ще е без курс.

Ефективната част на деня започва след 11.14 ч. Ако искате днес да ви върви и да получите удовлетворение от замисленото, стартирайте го след този час. Преди това, няма смисъл дори да тръгвате, защото ще заберете със себе си енергия на неудовлетворение.

Луната навлиза в Козирог след 11.14 ч., добре ще се почувствате ако положите, макар и минимални усилия, в посока на професионално израстване и кариерно развитие. Дори и в почивните дни – днес и утре, направете нещо в тази посока. Потърсете полезна информация или контакти, проведете разговори, които ще ви амбицират и мотивират да продължите напред.

Ако излизате сред природата тази събота и неделя, не се преуморявайте много, не натоварвайте опорно-двигателния апарат, защото сега ставите и костите ще са по-уязвими и чувствителни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.25 ч. – 11.14 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв