03 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв и внася огнена енергия и оживление. Рано сутринта ще има напрегнати  аспекти, които ще предизвикват нервни изблици и конфликтност.

Запазете спокойствие и баланс до 10 ч., сдържайте си нервите и емоциите. Сега бързо може да възникнат противоречия. След 11 ч. започва да се сформира хармоничен аспект между Слънцето и Луната, който ще внесе малко повече хармония и баланс.

Както вече знаем Марс навлезе във Водолей на 30 март и активизира всички въздушни знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Марс ще бъде във Водолей до 13 май, това време е подходящо да се работи в името на другите, да се направи нещо добро за другите. Идеите ще обединяват хората да направят нещо глобално, нещо полезно за големи общности. Тази извънредна обстановка, ще провокира много оригинални идеи.

Най-провокирани към действие ще са самите Водолей, разбира се. Докато Марс се намира в този въздушен знак, той ще дава силни импулси, които бързо може да се превърнат и в конфликтно и агресивно поведение. Затова трябва да се проявява повече търпимост, ако усетите напиращ „справедлив“ гняв.

Както вчера още споменах, Меркурий и Нептун ще се срещнат на 4 април в 20-тия градус на Риби. Този аспект ни провокира да се тревожим и да се грижим за здравето си.

Днес и утре може да постъпва противоречива и неточна информация. Не трябва да се взимат прибързани решения.

Тази вечер  в 20.12 ч. Венера преминава в Близнаци до 7 август. В този знак тя ще се задържи толкова дълго, поради нейното ретроградно движение от 13 май до 25 юни.

Тя ще внесе повече спокойствие и лекота в емоциите. Повече за Венера в Близнаци прочетете ТУК

Може да проведете ритуал по посрещането на Венера в нов зодиакален знак, за да привлечете нов късмет по привличането на пари и любов. Повече за този ритуал прочетете ТУК

Напомняне: На 4 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  5 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   5 април, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    5 април   и ще излезете от поста на  6 април    след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.30 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв