03 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължават напрегнатите и динамични аспекти от вчера. Марс и Сатурн ще ни поставят на изпитание като се опитат да събудят страх, неувереност, противоречия. Не допускайте тези чувства да ви превземат, временно отложете важните си дела, за да няма усложнения от този аспект.

Луната от вчера е в Скорпион и още повече засилва темите, на които трябва непременно да се обърне внимание.

Не отлагайте нищо повече, сега е времето да се приключат трудните теми и неприятните ангажименти.

Дава се пореден шанс да се отървем от тези събития или личности, които ни носят дискомфорт и комуникацията или липсва, или наранява.

Относно комуникацията – тази седмица ще е голямо изпитание.

Утре Марс и Меркурий са в конфликтен аспект, който още от днес ще се усети.

В четвъртък на 5 април Марс и Сатурн ще са в напрегнат аспект, който ще се повтори още веднъж в края на месеца на 26 април.

Затова през тази седмица действаме много предпазливо с разговори, срещи, преговори и наложително подписване на документи. По време на ретрограден Меркурий не е подходящо да се сключват договори и да се стартират нови проекти, но ако все пак не може да отлагате, поради независещи от вас обстоятелства, то може да го направите в петък до 16 ч., на 7 и 8 април, както и на 9 и 10 април.

Обърнете внимание, че след 19 ч. Луната вече ще е без курс, затова нищо важно да не се предприема и обсъжда след този час.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19:06-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!