03 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес цял ден Луната ще е без курс, денят не е подходящ за сериозни срещи и бизнес-разговори. Не се доверявайте на постъпилата информация, не вярвайте на изкусителни предложения. Много характерно е съчетанието на Луна без курс и ретроградни Марс и Меркурий. Това означава, че ще се наложи да се занимаваме с теми от близкото ни минало.

Събитията, които се развиват в такъв ден, трудно могат да се предвидят. Почти не могат да се контролират, защото си имат своя странна логика на проявление.

Не се отпускайте по течението, все още е активен на небето напрегнатия аспект на Марс и Уран, така че не сме застраховани от напрежения, обрати и конфликти.

Днес няма никакъв смисъл да си изяснявате отношенията и позициите, няма да постигнете окончателен резултат.

Едва вечерта след 11 ч. Луната навлиза вече в Телец и носи някакво раздвижване, но и то ще бъде заредено с доста напрегната енергия, защото Луната веднага прави съвпад с Уран.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05:53-22:52 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!