02 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Деловата част на днешния ден е твърде кратка, до 13.41 ч. трябва да се организирате и да свършите всичко, което е по-важно.

Ще се наложи да се вземат и бързи решения сутринта. Повечето от тях няма да лесни. Внимавайте и какви обещания давате и колко ангажименти поемате, в един момент може да се окажат неизпълними.

В личните отношения, любовта и партньорствата днес и утре ще има доста преживявания и изменения. Ретроградната Венера приближава към съвпад със Слънцето, а това ще активира чувства и връзки от близкото минало.

Във финансовите дела също да се прояви благоразумие. Харчете внимателно парите си.

Следва продължителен период на неефективност, Луната ще бъде без курс от 13.41 ч. до 19.07 ч.

След 19.07 ч. Луната вече навлиза в Скорпион и веднага носи своите сериозни послания и изисквания.

До края на деня очаквайте информация, която ще ви подскаже тенденциите до края на седмицата, които ще активира това пълнолуние и лунно затъмнение.

Напомняне: На 2 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 3 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 3 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   3 юни и ще излезете от поста на   4 юни   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.41 ч. – 19.01 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!