02 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много по-свежа енергия и оптимистично настроение настава  от днес, защото Луната вече е навлязла в Стрелец.

Аспектите за деня са хубави, особено до 13.30 ч.

От 14 до 16.30 ч., настроението ще е променливо, трудно ще се комуникира с жени, майки и дъщери. Всички те ще бъдат чувствителни и обидчиви. Не проявявайте пренебрежение, защото всичко после ще се обърне срещу вас.

Внимавайте и с парите, ще има неудачни избори и покупки.

Днес Сатурн се завръща от Водолей обратно в Козирог до 17 декември. Това е добра новина, защото животът ще започне да се нормализира и хармонизира постепенно.

Когато Сатурн за пръв път навлезе  във Водолей на 22 март тази година окончателно се засилиха мерките по пандемията. Масово се премина на работа онлайн, научихме се да работим дистанционно.  Първото навлизане на Сатурн във Водолей се прояви много строго и буквално: планетата Сатурн – носи ограничения,  изолация, дисциплина, усамотение и строгост,  Водолей е знак символизиращ новите технологии, компютрите, интернет.

След връщането му в Козирог от днес до 17 декември , част от мерките ще отслабнат, дистанцията ще отпадне в някои ситуации, а в други сфери ще започне да се приема по-спокойно и нормално и дори ще остане като постоянна мярка. Това ни беше генералната репетиция. Сега малко ще си отдъхнем, ще се пренастроим и ще си вземем трайни поуки.

Да се надяваме, че за декември, вече ще сме по-подготвени и второто навлизане на Сатурн във Водолей няма да ни донесе толкова стрес и неприятни изненади.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв