02 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Хармоничен втори ден от Новата Година ни очаква. Все още има възможност да се задържи празничното настроение. Луната все още е в бляскавия и жизнерадостен знак Лъв.

Рано сутринта ще има много ясни и силни прозрения и знаци за предстоящите дни. Бъдете внимателни и наблюдавайте случващото се. Бъдете осъзнати и какви решения взимате и какви действия предприемате от сутринта до 11 часа, това са силни часове, в които много трябва да се внимава в направения избор и подход.

Добрата новина за деня е, че имаме хармоничен аспект на Венера с Луна. Това ще укрепи приятелските и любовни връзки, ще възстанови и ще подобри поразклатени отношения от края на декември.

Този аспект подобрява тонуса и настроението, така че, ще може да се удължи максимално празничната обстановка.

Заредете се сега максимално със сили, позитивни мисли и енергия, отпочинете си, за да имате сили да се справите с предстоящите аспекти през януари, особено от 10-ти нататък.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв