02 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Рано сутринта може да има известно нервно напрежение, което към 9 ч. може да прерасне в потиснато настроение. До 10.30  ч. е възможно да има някакви ограничения, задръжки или трудности.

От днес вече започва осезателно да се усеща опозицията между Меркурий и Юпитер, която утре ще бъде точна. Този аспект, ще се повтори още веднъж на 19 септември по време на  ретроградната фаза на Меркурий. Неговото влияние ще продължи от 2 до 23 септември.

Този аспект ще предизвика конфликти и противоречия между ръководители и изпълнители, между учители и ученици. Ще ни се наложи да отсеем дребнавите въпроси и проблеми от прекалено мащабните идеи и проекти.

Успешната и резултативна част от деня е от 11 до 19.30 ч., този период може да е наситен с доста работа и спешни задачи. Много непредвидени неща могат да се появят, които ще искат спешно разрешаване. Повечето от тях може да са с неотложен финансов характер

Луната все още е в Скорпион и благоприятства разрешаването на темите свързани с пари. Днес е и благоприятен ден за финансова активност, така че можете смело да си платите своите задължения. Направете го с радост и благословия, за да се завърнат бързо и лесно средствата към вас.

Вечерта след 19.30 ч. настроението вече е неустойчиво и силно променливо. Не предприемайте нищо важно след 20.30 ч., защото Луната е без курс до полунощ и времето е напълно неефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 20.23 ч. – 00.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.