02 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в зодия Рак, не се учудвайте, ако цялото ви време и внимание бива погълнато от семейни и битови теми.

Днес е точният аспект на Марс с Нептун, Марс се намира в Дева, Нептун е в Риби, разнородни стихии и характери, затова ще изпитваме доста напрежение. Марс е нашето действие, нашият вътрешен мотор, който ни придвижва напред, Нептун символизира световният океан, той символически залива огнения Марс, моторът се „дави“ и спира.

Затова проявете разбиране и търпение, ако някой проект не върви, ако попаднете в неясна и двойнствена емоционално-любовна или бизнес история, ако мъжът до вас е обезверен, объркан и без сили. Това е важна препоръка към всички жени, бъдете толерантни, този аспект винаги се отразява доста тежко на мъжете.

Може да се появят днес или утре течове, проблеми с тръби и водни обекти.

Възможно е да се получат усложнения по здраве, както при хората, така и при домашните любимци. Бъдете предпазливи и веднага взимайте мерки.

Като цяло денят е благоприятен, ако успеете да се абстрахирате от споменатите по-горе обстоятелства.

Докато действа този аспект е добре да се занимавате с изкуство, медитации, да провеждате консултации с психолози, астролози, хомеопати и други холистични лечители, всичко това ще успокои вътрешните ви напрежения.

За утре, не правете големи планове, защото цял ден Луната е неефективна почти цял ден от 8.38 ч. сутринта до 19 ч. вечерта.

Напомняне: На 3 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 4 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 4 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 септември и ще излезете от поста на 5 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел