02 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 8.23 ч. сутринта настъпва пълнолуние в 11° Риби.

Ще бъдем под силното въздействие на пълнолунието, емоциите ще ни заливат.

Дори и да се полагат усилия да се запази спокойствие и баланс, все някоя тема ще ни въвлече много силно.

Изпитанията ще са най-вече в сферата на чувствата, взаимоотношенията, партньорствата.

Добрата новина е, че дори и нещо да се усложни по това пълнолуние, ще намерите възможност да се справите, щастлив изход ще се намери. Защото в 17.09 ч. Слънцето е в хармоничен аспект с Уран. Този аспект носи оптимизъм, щастливи срещи и предложения, творчески подход и вдъхновение.

В 15.18 ч. Венера е в опозиция със Сатурн, този аспект ще внесе доста изпитания, особено за неукрепналите връзки. Най-важното е да не допуснете да изпаднете в песимизъм и депресия. Ако усетите временно охлаждане на взаимоотношенията и дистанциране, не бързайте да се тревожите и да искате обяснения. Изчакайте няколко дни, докато отмине влиянието на този аспект, после всичко ще си дойде на мястото.

Ще се разпаднат в тези дни само връзките, в които няма здраво ядро, които нямат потенциал. Така че, това ще е своеобразен пробен камък в любовта и партньорските отношения, в това число и в бизнеса.

Парите, ще са другата тема, важна в следващите дни, възможно е временно да се забавят плащания, да не получите очакваното. Спазвайте финансова дисциплина и разумно си харчете парите.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв