02 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бързо и организирано трябва да се действа днес, ако имате важни задачи постарайте се да ги свършите до 11.34 ч., защото след това вече времето няма да е подходящо за сериозни дейности и начинания.

До края на деня Луната ще е без курс след 11.34 ч. и трябва много да се внимава, защото има опасност от грешки.

Днес в 13.43 ч. Слънцето и Марс са в точен съвпад в 10-тия градус на Дева. Той ще се прояви като засилване на активността, подвижността, инициативата и конкуренцията.

Много ще са интензивни взаимоотношенията с мъжете, те ще са силно напрегнати и раздразнителни, може да възникнат конфликти дори по съвсем дребни поводи.

Трябва много внимателно да се подхожда при взимане на финансови и бизнес-решения, защото прибързаността може да е много деструктивна. Не влизайте в открити конфликти с конкурентите, това е твърде рисковано, няма да доведе до положителни резултати.

Внимателно наблюдавайте събитията, чувствата, настроенията и информацията, която постъпва към вас рано сутринта от 6-8.30 ч., защото ще са много показателни за сферата на любовта, приятелствата и партньорствата.

И последно важно събитие за деня: не бъдете разточителни днес, внимателно преценявайте своите финансови възможности. Добре преценявайте и способностите си, не поемайте големи отговорности, с които трудно ще се справите.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.34 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!