02 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме неделята с кратък период на Луна без курс 08.57 ч. – 11.03 ч.  , в този период е отлично време за почивка и занимание с любими дейности в уединение. До 11 ч. Луната все още ще е в Телец и ще ни фокусира вниманието повече към ежедневните, домашни ангажименти. Постарайте се да не тръгвате на път или на среща в този интервал, защото няма да се чувствате удовлетворени.

След 11ч. Луната вече навлиза в Близнаци и коренно променя настроението и потребностите. Настава време за повече движение, контакти и обмяна на идеи.

Довечера от 17-19 ч. отново настават вълшебните часове, когато е добре да наблюдавате за знаци и подсказване от обкръжаващата действителност. Ще получите напътствия и указания за събитията, които ще са най-важни в следващите две седмици. Дори случайно доловени реплики и кратка информация може да ви насочи в правилната посока.

За понеделник може да си направите планове, денят ще е ефективен. Само отложете финансовите операции и много големите покупки.

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ В АВАНС: На 1 и 3 септември са дните без богатство. Колкото по-малко пари харчите в тези дни, толкова по-добре. Не се препоръчва да  се дават големи суми, защото дълго време след това няма да може да възстановите баланса в доходите.  Спазвайте този съвет без фанатизъм, разбира се и без излишни притеснения. Спокойно може да си вършите ежедневните покупки и обичайни дейности.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  08:57-11:03 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!