02 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес отново Венера ще ни зарадва с хубав аспект с Плутон. Дори и да сте имали някакви противоречия и напрежения е възможно различията да бъдат преодолени. Този аспект ще помогне на да се подобри финансовото състояние, да се получат добри възможности и новини за повишаване на доходите. Във взаимоотношенията се завръща страстта и желанието да се задълбочат отношенията.

Венера е все още в Скорпион, Плутон е в Козирог, ако сте представители на тези два знака, ще имате добри възможности както в сексуално-емоционален план, така и в финансов. В деловата сфера също добре ще се раздвижат събитията.

Венера е планетата на доброто настроение, на финансите, изкуството, обществените мероприятия. Жените също са подвластни на Венера и когато тази планета е в хубави аспекти, то това се предава първо на тях, а след това и на силния пол. С една дума днес и утре всички представители на зодиака може да получат приятни подаръци и емоции от Венера.

За утре не си правете големи планове за до обяд, защото от сутринта до 11.39 ч. Луната ще е без курс и времето няма да е ефективно.

Напомняне: На 2 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 3 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 3 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 3 октомври и ще излезете от поста на 4 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел