02 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолунието в 10° на Овен, което настъпи в полунощ на  2 октомври в 00.06 ч.

Като всяко пълнолуние и това ще предизвика приливна вълна от емоции, активност, но и безпокойство. Може да изпитвате тревога с неясен произход, да се наруши съня.

След 12 ч. може да се появи неудовлетворение от постигнатото. Ще има и склонност към разхищения. Внимавайте да не харчите повече отколкото може да си позволите към момента. Не поемайте много отговорности, защото може да не прецените правилно с какво може да се справите.

Да се внимава и с количествата поета храна и алкохол, ще има склонност към преяждане.

Днес от изгрев Слънце поне до 18 ч. е отлично време да се проведе или продължи лунната диета, ако сте започнали още от вчера,  затова се възползвайте.

За утре не правете големи планове, не си насрочвайте срещи и мероприятия, защото не се знае как точно ще протекат, защото почти цял ден от 8.48 ч. до 18.14 ч. Луната ще бъде без курс.

Късно вечерта в 23.49 ч. Венера сменя своя знак. От огнения, атрактивен и страстен Лъв, преминава в доста по-скромната, разумна и балансирана Дева. Тук сърцето и любовта се управляват на първо време от разума. Затова емоциите ще са доста по-премерени, но за сметка на това добре обмислени, а чувствата по-трайни и дълбоки, защото Девата е земен знак, който приема и съпреживява дълбоко нещата, без това да е видно на повърхността.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА ПЪЛНОЛУНИЕ!

Който иска може да започне лунната диета от 6 ч. сутринта на 1 октомври до 18 ч. вечерта на 2 октомври.

Ако имате опит с диети и гладуване, може да продължите до 6 ч. сутринта на 3 октомври. За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход. Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове.

Повече за Венера в Дева прочетете ТУК

Който иска може на 3 октомври да проведе ритуал по посрещането на Венера в нов зодиакален знак. Повече инструкции за това прочетете ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв