02 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 12.47 ч. Луната все още ще е в Скорпион. Побързайте да се освободите и да приключите с най-спешните и неприятни за вас дейности.

Следва кратък период на неефективност, докато Луната е без курс – внимавайте да не предприемате важни неща точно тогава. Преназначете срещи и разговори, ако случайно са за този интервал от 12.47 ч. – 14.45 ч.

След 14.45 ч. Луната вече навлиза в Стрелец, в известен смисъл денят ще придобие малко по-светли краски и приятна енергетика.

Но, все пак не се отпускайте, бъдете готови да взимате важни решения и да се справяте отново с належащи неща, които ще доведат до важни и трайни промени в живота ви.

Утре в 7.13 ч. Плутон, планетата управляваща Скорпиона тръгва в директна позиция и дава необходимата енергия, сила, смелост за важни осъзнавания и промени.

Това важи за всички знаци, не само за Скорпионите. Утре също ще е важен и наситен ден. Смело си направете планове, ще може да ги осъществите.

Не отлагайте работа за петък – 4 октомври, защото след 10.35 ч. до 20.44 ч. Луната ще е без курс и денят няма да е достатъчно удовлетворителен.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.47 ч. – 14.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв