02 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Везни, от сутринта акцента на събитията за следващите два дни ще бъде дипломатичното поведение, баланса, взаимоотношенията и любовта.

Който е ранобуден още от сутринта до 9 ч. ще получи и първите сигнали и насоки на тази тема. Веднага ще усетите тенденцията на събитията за следващите две седмици.

Целият ден е активен и продуктивен, като най-голяма концентрация на сили и внимание ще има от 10 до 14 ч.

След това идват още хармонични часове, през които ще се повиши настроението и самочувствието и ще могат да се привлекат приятни събития.

Днес Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект, затова много трябва да се внимава с речта. Да не се използват остри и осъдителни реплики и коментари, защото дълго ще се помнят и ще нанесат големи поражения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел