02 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 12 ч. се постарайте да не започвате нищо важно, защото няма да се развива добре и само ще си изгубите времето и ще се изнервите.

Внимавайте с всичко от сутринта, най-вече на пътя и при шофиране.

Хубавата част на деня започва след 12 ч., когато Луната навлезе в Близнаци. Веднага ще се струпат много работа, ангажименти, срещи, телефонни разговори. Ще се налага да се тича бързо насам-натам, защото спешни задачи ще се появяват постоянно.

Само не се разочаровайте, като видите, че не всичко ще се развива бързо и удовлетворително. За някой неща  ще трябва да се положи особено старание и усилие.

Цялото забавяне ще се дължи на ниската скорост на ретроградния Меркурий, който се подготвя от утре вечер да тръгне в директна посока.

Днес и утре той е почти статичен и точно това ще затормозява транспорта, интернета, ще работи бавно техниката и постоянно ще дава дефекти.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  04.29 ч. – 12.01 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!