02 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Козирог и ще ни провокира да докажем своите способности, да проявим повече амбиция към реализирането ни в социума. Днес отчетливо може да усетите, че заслужавате много повече от това, което сте постигнали в момента.

Сутринта може да се появят някакви ограничения, затруднения които трябва да се преодоляват. Възможно е някои планове да се отложат, проявете търпение, до 11 ч. трудно ще можете да контролирате тези събития.

Най-хубавата и спокойна част на деня е от 11 до 15 ч.

Конфликтност и раздразнение, предимно на битово-домашна тема ще има след 15.30 ч. до края на вечерта.

След 19 ч. се повишава емоционалната възбудимост, ставате по-впечатлителни, има вероятност да видите нещата силно преувеличени, не избързвайте.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!