02 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 7.49 ч. Луната навлиза в Дева. До 11 ч. са много силни и продуктивни часове, идеите бързо ще идват, решенията ще са верни.

В часовете от 11-14 ч. може да има разсеяност, раздразнителност. Поради силно натоварване, може да се почувствате изнервени и суетливи. Проявете максимално търпение при срещи и разговори, защото и събеседниците може да ви се сторят неинформирани и неадекватни.

След 14 ч. вече равновесието и концентрацията се завръщат и до края на деня може да свършите организирано и прилежно заплануваната за деня работа.

Избягвайте днес големи покупки и плащания, бъдете максимално пресметливи и пастеливи.

Напомняне: На 3 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  4 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    4 ноември   и ще излезете от поста на   5 ноември  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06:32-07:49 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!