02 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Благоприятните тенденции на небето, които бяха активни вчера, продължават да са актуални и днес.

Денят е ефективен до 16.10 ч. – отлично време за срещи, разговори, подписване на договори и оформяне на документи. Срещите с влиятелни личности и институции, спонсори и началници ще дадат добри резултати.

Венера е в хармоничен аспект с Уран, който ще е точен утре. Това е много благоприятен фактор, който ще засили творческите идеи и изяви. Ще активизира приятелските и любовни връзки, ще привличате помощ от приятели.

Приятни и неочаквани сюрпризи от личен и служебен характер ще оживят ежедневието.

Добри ще са и финансовите постъпления, ще се стабилизират и в бъдеще нововъзникналите възможности за печалби. Единствено не трябва да се отказвате от избраната посока, проявете упоритост и последователност и много бързо ще напреднете в желаната сфера.

Обърнете внимание, че вече след 16 ч. времето до края на деня става неефективно, Луната вече е без курс, няма активни мажорни аспекти. Затова преустановете важните дейности и събирайте сили за утре, когато Луната вече ще е в Скорпион и натоварването ще е доста интензивно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 16.10 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв