02 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци и това бързо ще се усети, още от сутринта с активизиране на контактите, кратките пътувания, телефонни разговори, преговори и обмяна на информация.

Повишава се тонуса, настроението, хубаво е да сте в движение, постарайте се днес и утре да постоите на чист въздух, да се разходите, направете дихателни упражнения ако имате възможност да сте сред природата.

Луната в Близнаци се управлява от Меркурий, който стимулира и интелектуалните дейности и обучението, днес и утре може да си набавите пропуснати знания, да подготвите залежали изпити и писмени работи.

По-хармоничната част на деня е от сутринта до 18 ч.

След този час до края на деня може да усетите раздразнителност, бързо ще настъпва умора, може да попаднете в плен на съмнения и подозрения, които ще са неоснователни.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!