02 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Нека мощната сила на Възкресението донесе на всички здраве, радост, хармония и светлина в душите!!

Очаква ни приятен празничен ден, който е ефективен до 17.38 ч.

По-хармоничната му част започва от сутринта до 14 ч.

Добрата новина е, че Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, който ще допринесе за по-лекото и безпрепятствено общуване. На семейните срещи и събирания, ще се наложи да се обсъдят и важни въпроси свързани с бъдещето, както и за управление на имоти и собствености. Постарайте се тези разговори да ги водите само до 17 ч. днес, защото след това времето няма да е ефективно и каквито и решения да вземете, те няма да са трайни и няма да дадат резултати.

Който си има учебна или писмена работа, днес с радост и удоволствие може да си я свърши до 17 ч., ако нещо трябва да усвоявате и да запомняте, сега е много подходящ момент, бързо ще се разбира дори най-сложното.

След това постепенно се натрупва напрежение и в интервала от 14 до 17 ч. ще се наложи да се поемат нови отговорности, да се свършат действия, които ще изискват повече старание, сили и дори смелост.

Не забравяме за предупрежденията от вчерашната прогноза за изкушенията и манипулациите в любовта, партньорствата и приятелствата. Много внимателно ще трябва да се отнасяме към другите, постоянно да се контролират мислите и емоциите. Преди да се каже или предприеме нещо – непременно помислете. Каквото и да ви се случи в личен, любовен или приятелски план, не реагирайте бурно. Защото това е своеобразно изпитание, а вероятно самата истина ще бъде много по-различна от това, което виждате и чувствате в момента.

Непременно обърнете внимание, че след 17.38 ч. вече Луната е без курс и времето не е ефективно. Не вършете нищо важно след този час, а който ще е на пътя, трябва много да бъде концентриран и внимателен.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.38 ч. – 22.32 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв