02 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 8.36 ч. Луната навлиза в Дева и налага своето трудолюбиво работно темпо. Дори и да нямате намерение да се занимавате с нещо конкретно, бъдете уверени, че все нещо ще се намери. Девата с нейната аналитичност и последователност в съчетание с аспекта от вчера на Меркурий с Уран ще предостави чудесна възможност за самообучение, преговор и усвояване на нови умения днес и утре.

В тези два дни е най-полезното и ефективно време за диети, упражнения и здравословен начин на живот. Обърнете внимание на храната, нека тя да бъде лека, естествена и без продължителна термична обработка.

Следете знаците на съдбата  от 8 до 12 ч.,  наблюдавайте какво се случва тогава, защото ще получите важни послания за развитието на събитията в следващите 2 седмици.

Напомняне: На 3 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  4 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   4 май  и ще излезете от поста на    5 май    след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 08.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!