02 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре са последни дни от ретрограден Меркурий. Бързо действайте със старите неща от близкото минало, които искате да приключите.

Луната е все още  в знака Раз днес и утре, тя е много силна там и затова ще усетим всички нейни хубави проявления. Като емпатия, чувствителност, деликатност, интуиция, състрадателност и грижа. Тези два дни ще са много важни и от семейно естество. Каквито и въпроси и казуси да имате от семеен и родов характер, особено ако са занемарени и със задна дата, сега може да ги разрешите.

Добрата новина е, че днес Луната е в хармоничен аспект с Уран и това ще даде вдъхновение, оригинални и неочаквани решения, още по-неочаквани и приятни предложения. Всичко ще се развива доста по-бързо от очакванията, въпреки вече видимо забавената скорост на Меркурий преди „обръщането“ му в директно движение.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.