02 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби, емоциите са водещи, състрадание, емпатия и обострена интуиция – това ще е най-характерното за деня.

До 12 ч. настроението ще е на приливи и отливи, да се страни от негативна информация и трудни житейски ситуации, не ги провокирайте да „идват“ към вас, постарайте се да страните от чуждите житейски сценарии, не позволявайте да бъдете въвлечени, защото ще пропуснете най-главното – вашите собствени проблеми и задачи, на които трябва да обърнете внимание не само до затъмнението на 10 юни, но и до края на ретроградния Меркурий до 23 юни.

След 12 ч. до края на деня ни очакват хубави аспекти, ще може да си свършите всичко запланувано.

Слънцето и Сатурн започват да сформират хармоничен аспект, който ще е точен утре, той дава възможност за концентрация, събиране на всички налични сили и потенциал и правилна фокусация.

За утре правете планове само до 14 ч, защото след това времето няма да е ефективно.

В 16.20 ч. Венера преминава в зодия Рак до 27 юни.

Повече за Венера в Рак прочетете ТУК.

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да засили потока на творчеството, любовта, хармонията и финансите 😊 Ритуалът може да се проведе на 2 юни след 16.20 ч. и на 3 юни през целия ден.
Повече за този ритуал прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв