02 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Днес също като вчера е ден с благоприятна финансова активност. Който следи тези тенденции ще открие, че от този месец датите са повече. Това е така, защото през този месец са такива енергийните влияния.

От рано сутринта ще се усеща силата на Марс и Плутон, които са в точен напрегнат аспект.

Може на повърхността да излязат проблеми по бизнес или други професионални въпроси. Предпазвайте се от нелоялна конкуренция. Ще станат актуални въпросите за самостоятелност и независимост, бъдете подготвени.

Най-важното за деня е да не се провокират конфликти, защото може да прераснат в  твърде ожесточени схватки.

За да се справите по-лесно   е добре да се движите повече и умерено да спортувате. Може сега да свършите онази залежала работа по-подреждане, почистване, която все сте отлагали поради липса на сила и мотивация.

Вечерта Меркурий е в напрегнат аспект с Нептун, който може да провокира двойнствени ситуации, постъпване на некоректни предложения, лъжлива и манипулативна информация.

Много внимавайте днес и утре в това направление.  Едновременно с това Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн. Това е много добър знак, че дори и първоначално да тръгнат разговорите в неправилна посока, при добро желание и от двете страни, всичко може да бъде преодоляно.

Късно вечерта може да се събудят страхове и чувство на обърканост и несигурност. Избягвайте да взимате решения в подобно състояние.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.