02 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен. Очаква ни динамичен ден, зареден с доста напрежение и конфликти, заради напрегнатите аспекти до края на седмицата, които обсъдихме вчера.

Ако се абстрахирате от напрегнатите аспекти и те не оказват резонанс върху личната ви рождена карта, днес може да си свършите важна работа, особено такава, която до момента ви е изисквала да се преодолеете. Много подходящо време да почистите и подредите дома и работното си място, това ще „угаси“ част от напрегнатите енергии.

Днес също не е подходящ ден да оповестявате своите желания и идеи, защото може да се натъкнете на пълна съпротива и неразбиране, както в личен, така и в служебен план.

За стартиране на нови проекти и инициативи, най-добре да изчакате да настъпи новолунието на 10 юли и чак тогава да действате.

Трудни ще са отношенията между поколенията и младите и старите ще бъдат напълно убедени, че не са разбрани правилно и животът им в момента е напрегнат и „тежък“. Това настроение и състояние бързо ще премине, още в понеделник ще се почувствате много по-добре.

Най-важното е да не се задържате дълго в това състояние и да не се вживявате прекалено, особено в напрегнатите сценарии.

Обърнете внимание как точно се чувствате днес и дали имате реално някакви проблеми или просто прекалено много се вълнувате от чужди житейски сценарии.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв