02 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е във Везни, отново настава време за профилактика на чувствата, заздравяване на отношенията.

Аспектите на Луната днес ще са хармонични и това ще допринесе за по-лесното справяне с напрегнатия аспект на Слънцето и Марс, който все още е в сила и може да доведе до конфликти и противопоставяния в семейството и бизнеса.

Важна информация за жените: не влизайте в напрегнати спорове със силния пол, мъжете в тези дни ще са много нервни, груби и нападателни, не ги дразнете допълнително.

Наблюдавайте какви събития се случват в часовете от 17-19 ч., много ще са показателни за следващите две седмици.

Добрата новина е, че Венера вече е във Водолей, където ще е много по-свободна, открита, дружелюбна. Взаимоотношенията ще са много по-леки, добронамерени и демократични. Няма обсебващи страсти и ревност, които допринасят много за трудните отношения.

До 25 февруари Венера ще е във Водолей и ще стимулира всички творчески дейности, ще ни дарява с оригинални хрумвания и уникални идеи за бъдещи проекти. Всичко си записвайте и скицирайте, стартирайте го след 21 февруари.

За утре не си назначавайте важни срещи до 16.30 ч., защото денят ще бъде неефективен.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв