02 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Нептуновото влияние продължава и днес, може да се чувствате разконцентрирани и постоянно сънливи. Но все пак Луната в Скорпион ще ни държи в тонус, защото наближава и затъмнението в Стрелец, а това означава, че всички спешни и кризисни моменти ще изплуват на повърхността и ще чакат своето спешно разрешаване.

Очаква ни динамичен и напрегнат ден. Особено внимателни бъдете от сутринта до 12 ч. на обяд, защото тогава лесно може да избухнат конфликти и да се зародят нехармонични и дразнещи ситуации.

Следобедните часове са продуктивни, непременно обърнете внимание на съветите, които ви дават днес. Особено по-възрастни, авторитетни хора, които имат опит. Не пренебрегвайте и законовите разпоредби и изисквания, защото бързо ще бъдат разкрити несъвършенствата в работата.

Внимавайте днес да не си създавате фалшиви кумири и никого недейте да идеализирате. Преди новолуние и слънчево затъмнение преценките не са особено обективни.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел