02 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква приятен, продуктивен ден. Бързо ще се ориентираме в тенденциите, които ни очакват в следващите две седмици до 14 декември, когато настъпва слънчевото затъмнение в 24-тия градус на Стрелец.

Луната вече е в Рак, знак ориентиран към дома, семейството, децата и родителите. В следващите две седмици ще се развиват важни събития свързани с наследства, имоти, земи, управление на имуществото. Ако имате теми и въпроси за разрешаване в тази насока, то днес, утре и до петък на обяд можете бързо да ги разрешите.

Ще постъпят бързо добри, неочаквани новини и предложения. Много от тях ще засягат точно семейната и родова тематика. За щастие те ще са с добър знак.

От вчера Меркурий навлезе в Стрелец до 21 декември. Веднага ще се промени тона в общуването, ще стане по-добронамерен и оптимистичен. В обучението, преподаването и всички други интелектуални дейности ще настъпи подем. Ще се появи по-голям ентусиазъм и целеустременост.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 05.24 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел