02 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички предупреждения по Венера от вчера важат с пълна сила и днес. Отношенията, които не са били стабилни до момента ще се подложат на сериозна проверка и изпитание.

Това важи не само за личните, но и за работните и бизнес-връзки. Не се въвличайте в интриги, пазете се далеч от сплетни и обсъждания.

Темите от вчера, ще претърпят развитие и днес. Важното е да не избързвате с решенията относно партньорствата.

Сега на ретрограден Меркурий трудно бихте приключили старите отношения и започнали нови, защото решенията няма да са трайни и удовлетворителни. Дълго време ще се обсъждат и проточват.

Добрата новина е, че след 10 ч. се повишава увереността, енергетиката и самочувствието.

А към 12 ч. се създава възможност да договорите добри условия и да сключите „примирие“ макар и временно, но поне в следващата седмица ще сте наясно в посоката на взаимоотношенията.

Вечерта в 19.03 ч. Венера преминава от Везни в Скорпион до 7 януари 2019. Това ще е труден период в любовта, защото страстите ще са силно нагорещени.

Повече за Венера в Скорпион може да прочетете ТУК

Който иска може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак за привличане на любов и пари. Този ритуал може да се проведе от днес след 19 ч. до утре вечерта до 19 ч. Повече подробности за това как да го проведете може да прочетете ТУК

Напомняне: На 3 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 4 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  4 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта    4 декември    и ще излезете от поста на   5  декември   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!