02 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ВНИМАНИЕ: Който прочете прогнозата докрай, ще види благоприятните дни с финансова активност за август! 😊

Новата седмица на август ще ни предостави възможност да довършим някои казуси, започнати преди 2 или три месеца. Сега вече ще ги виждаме с яснота. Но, няма да стане с лекота и спонтанност. Но, за преки разговори, предоговаряния и преподписване на договори няма да е подходящо, защото от днес до сряда включително има напрегнати аспекти на Слънцето и Меркурий.

Може да има поставена дистанция, хладно отношение, някакви ограничения. Възможно е да се почувствате на някакъв план самотни, дори да има хора около вас, ще имате усещането, че не ви разбират.

Това ще са преходни моменти, подгответе се отсега и не задълбавайте прекалено в тези преминаващи настроения.

Обърнете внимание, че преди обяд имаме кратък период от 10.41 ч. до 11.47 ч., който е крайно неефективен, тогава не предприемайте важни действия.

Следобедните часове от 15 до 17 ч. са напрегнати и конфликтни, особено от семейно-битов характер. Може бързо да си развалите отношенията, бъдете търпеливи.

Обърнете внимание на гръбнака и на целия опорно-двигателен апарат, защото може да се появи скованост, болки, дискомфорт. Движете се и правете упражнения.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10.41 ч. – 11.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ

ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 8, 12, 20, 23, 26 август.

Ако в тези дни дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел