02 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се точно преди пълнолуние във Водолей. Това ще доведе до голямо оживление и същевременно напрежение сред приятели, единомишленици и големи колективи. Пълнолунието винаги преекспонира събитията, може те да започнат да изглеждат силно преувеличени и дразнещи.

Днес в 14.19 ч. Слънцето и Уран са в напрегнат аспект, който ще провокира нестандартно и непокорно поведение. Нервозност и силно раздразнение ще предизвикват доста усложнения.

Особено у тези, които имат склонност към това. Ще провокират и скандализират околните, за да се почувстват значими и за да успокоят вътрешното си напрежение и чувство за неудовлетвореност. Неприятното е, че точно днес и утре това няма да доведе до удовлетворителни резултати, дори напротив, може да си навлекат много неприятности и да настроят тези, които уж искат да впечатлят и провокират срещу тях самите.

Исканията им и старанията за лична значимост няма да се приемат адекватно и няма да бъдат удовлетворени. Внимавайте с малки деца и буйни тийнейджъри, бъдете по-дипломатични с тях през следващите два дни. Защото в стремежа си да ви впечатлят и да се докажат може да направят много неразумни и опасни постъпки.

Този аспект е такъв, че няма да доведе до реални резултати. По скоро ще се попадне в полето на неразбирането и ще получите много критики, ако тръгнете със сила да налагате някакви изисквания.

Внимавайте и на пътя, както и при боравене с машини и особено електроприбори.

 Всички предупреждения важат до 4-ти август включително.

Обърнете внимание, че привечер има период на Луна без курс 16.59 ч. – 21.12 ч., всичко направено или казано в този интервал, няма да доведе до реални резултати, но може да провокира много неадекватни реакции и ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.59 ч. – 21.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв