02 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още ще бъде в Овен до вечерта. Темата на новолунието продължава да се развива. На новолуние в Овен е важно да се фокусирате върху своите бъдещи цели и задачи, не само за този месец, но и за година напред. Ако вчера не сте успели да си напишете желанията и да си набележите целите и методите за тяхното изпълнение, може да го направите днес до 17 ч.

Вече може да се вслушвате в предложенията и информацията, които постъпват, обръщайте внимание на всички нови възможности. Добро време за нови контакти и инициативи.

Много ще бъде интензивно общуването и обмяната на важни новини, бързо ще трябва да се реагира на всяка благоприятна възможност. Може да възникнат и предложения за кратки делови пътувания.

Слънцето и Меркурий ще бъдат утре в точен съвпад в 13-тия градус на Овен, това може да донесе и до нервно напрежение и емоционална нестабилност. Днес по-напрегнати и нервни часове може да се окажат от 15 до 18 ч., но първата половина на деня е много позитивна и градивна.
Има период на неефективност от 16.52 ч. – 19.51 ч.  , когато Луната е без курс, точно тогава трябва да се преустановят всички контакти, не планирайте, не споделяйте и не водете важни разговори в този период.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 16.52 ч. – 19.51 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.