02 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава позитивната настройка от вчера. Луната все още е в Стрелец и до 12 ч. е с хармонични аспекти. Първата половина на деня е по-успешна, каквото можете свършете го преди обяд.

Часовете от 12.30 до 15 ч. са напрегнати, може да попаднете в нехармонични и стресови ситуации. Бъдете подготвени за това и сами си помогнете, като ограничите натоварването и изнервящите срещи.

Вечерта от 19 до 21 ч. ще се събудят подмолни и двойнствени ситуации. Трудно ще се взима правилно решение. Ако става въпрос за нещо по-продължително и голямо като тема в живота ви, изчакайте до неделя. Тогава вече Меркурий от Риби преминава в Овен. Много по-ясно ще видите и почувствате казуса и ситуацията.

За утре си правете планове едва за след 11.14 ч., преди това времето няма да е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв