02 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Рак и ни прави  по-чувствителни и интуитивни. Напрегната част на деня ще бъде до 14 ч. До този час трябва да се внимава с обективната оценка, защото много ще убягва. Все още ще сме под въздействието на трудният съвпад на Марс и Сатурн в първия градус на Водолей, който беше на 31 март. Много от струпалите ни се ограничения и забрани и днес ще ни изваждат от търпение. До 14 ч. не избързвайте с преценки и мнения и не давайте обещания. Поетите ангажименти до този час трудно ще бъдат изпълнени.

По-хармоничната част на деня настъпва след 14 ч. и до 19.50 ч. може да се намери общ език, дори и с опонентите. Настроението  ще се подобри и дори „черните“ мисли ще изчезнат.

Обърнете внимание, че имаме период на ниска ефективност от  19.50 ч. до 21.27 ч.

Докато Меркурий е в Риби, всички ще се чувстваме много несигурни, дезориентирани и тревожни за здравето си.

Не подценявайте обстановката.  Своеобразен пик в тревогите по здраве, почистване и дезинфекция  ще е съвпада на Меркурий с Нептун, който ще е на 4 април. Той ще събуди безпокойство, неувереност, но и неправилни преценки и вероятно объркана и неточна информация.   Меркурий в Риби винаги ни кара да се свържем с медицинската тема, да се притесняваме за  здравето си, да се борим с вируси и бактерии.

Добрата новина е, че след 11 април Меркурий вече преминава в Овен и постепенно  ще намалеят и изчезнат тези тревоги и информацията ще стане много по-точна и надеждна.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  19.50 ч. – 21.27 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв