02 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни динамичен и напрегнат ден. Все още ще се усеща ефекта от съвпада на Меркурий и Слънцето, който ще активира контактите и потока от информация.

Много неща от близкото минало ще се изяснят и ще се наложи бързо да се справяте с недовършени обещания и казуси.

Напрежение ще се създава и от съвпада на Марс и Сатурн, който ще е точен в 18.41 ч.

Ще е нужно да се съблюдава субординация, дисциплина, да се спазват обещания и да не се влиза в пререкания с началници и закон.

В астрологията това се смята за напрегнат, конфликтен аспект, защото двете планети символизират две противоположности. Марс е динамика, движение, оптимизъм, огън, а Сатурн е точно обратното, символизира студа, задържане, ограничение, песимизъм, мнителност.

Това е и травматичен аспект, пораждат се  здравни проблеми по костната система и опорно-двигателния апарат. Бъдете много внимателни, особено ако имате такъв аспект и вие в хороскопа си, който е аспектиран нехармонично.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-01:58 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!