01 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новият месец с Луна в Телец. Аспектите за деня са хубави, но енергия за нови начинания няма. Намираме се в края на лунния месец, на 3 юни, очакваме новолуние в 13-тия градус на Близнаци.

Всичко, което днес довършите до 20 ч. вечерта, ще ви носи облекчение и успокоение. Ориентирайте се само към финализиране на започнатото. Непременно на 1 и 2 юни намерете време за прочистване на съзнанието и пространството около вас. Само така, ще може да привлечете нов късмет след 3 юни.

Особено знакови ще са часовете от 18-20 ч, защото тогава ще разберете тенденциите за следващите 2 седмици.

За утре правете планове само след 14.49 ч., защото до тогава Луната ще е без курс, а това означава липса на ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв