01 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много рано сутринта от 5 до 7.30 ч, който посреща Джулай Морнинг, ще може да се зареди с енергия, позитивизъм и оптимизъм за следващите няколко седмици. Дори и да не можете да сте на открито място сред природата, отново може да се заредите с тези хубави енергии, като станете по-рано, посрещнете изгрева и отделите малко време за упражнения, медитации, духовна работа. Самото посрещане на изгрева е символ на ново начало, пречистване и зареждане с животворни енергии.

Добрата новина е, че Меркурий и Слънцето са в хармонични аспекти с Уран рано сутринта, които ще допринесат  нови идеи, вдъхновение, оригинални решения, които бързо могат да бъдат приложени.

Описаното до тук е  романтичната част от деня, а сега останалата, реалистичната част J

Луната все още е в Скорпион и ни държи в напрежение, както на вътрешен план, така и в ежедневните ни задачи.

Започваме месец юли динамично и напрегнато. Денят ще е наситен с много работа, разговори, движение и получаване на важна информация, която дълго време сте очаквали.

Аспектите за деня са хармонични, дават много сила, възможност за осъзнаване, но и нервно напрежение от постоянно сменящите се теми и задължения.

В 5.54 ч. сутринта Слънцето и ретроградният Меркурий са в точен съвпад в 10-тия градус на Рак. Това е т.нар. „долно съединение“, характерна фаза по време на ретро Меркурий, която носи важни послания.

Когато Меркурий преминава през Слънцето, се казва, че той е „изгорен“ от неговите лъчи и това винаги носи нервно напрежение, временни неадекватни решения, грешки и неразбиране.

Затова много да се внимава в действия, изказвания и преценки. Не влизайте в конфликти особено с по-възрастни, авторитетни, ръководни или висшестоящи фигури.

Обърнете внимание, че след 18.20 ч. до края на деня времето става неефективно, защото Луната вече ще бъде без курс.

Напомняне: На 1 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  2 юли . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   2 юли, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   2 юли и ще излезете от поста на   3 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.20 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв