01 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ!

ЗДРАВЕ, РАДОСТ И НАПРЕДЪК ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Нека да се настроим позитивно, да влезем в Новата Година с оптимизъм и вяра, че ще се справим и приемем всички уроци, изпитания както и хубави предстоящи моменти.

Започваме Новата Година с бляскава, огнена и артистична Луна в Лъв. Тя ще ни предостави възможността максимално да се отпуснем и порадваме на празника.

Рано сутринта тя е в напрегнат аспект с Луната, затова да се внимава до към 11.30 ч. да не се влезе в дребнави спорове и конфликти. Особено бъдете предпазливи с близките си хора и не се захващайте с неприятни теми и критики.

След 11.30 ч. до края на деня настроението и самочувствието ще са на ниво. Общуването ще носи радост и утеха.

Много хубав точен аспект има днес между Меркурий и Нептун, който ще ни настройва романтично и ще ни предразполага към творчески дейности, общуване с изкуството, задушевно общуване. Денят е много подходящ за различни духовни, психологически и енергийни практики. Четене на молитви, духовни и свещени текстове, мантри, практикуване на йога, източни философии и дори бойни изкуства, особено ако ги практикувате осъзнато и включвате към тях именно духовната им съставляваща, а не ги разглеждате само като „спорт“.

Препоръчва се днес да се занимавате с нещо любимо, което ви носи удовлетворение и ви зарежда положително.

Има голяма символика в това как точно ще преживеете 1 януари, защото така ще ви върви цялата година. Направете нещо хубаво и мило за себе си.

Постарайте се да си вдигнете максимално енергията и настроението, така ще бъдете в състояние да отдадете благоприятни вибрации и на своите близки. От „празен съд“ няма какво да можете да дарите на близките.

Затова си заслужава да помислите, как да организирате този ден, че всички да са максимално доволни и щастливи и така да им върви през цялата година.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв